سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند

مقام سابق ارتش اسرائیل: تونل‌های حماس تله مرگ است

مقام سابق ارتش اسرائیل: تونل‌های حماس تله مرگ است یک مقام سابق ارتش رژیم صهیونیستی از تونل‌های حماس به عنوان «تله مرگ» یاد کرد و از نظامیان این رژیم خواست از ورود به آن خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 02
کد خبر: ۲۱۱۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، یک ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه گفت که اسرائیل «تحت هیچ شرایطی» نیروی زمینی وارد تونل‌های حماس در اطراف غزه و در داخل آن نخواهد کرد.

 

یائیر گولان، معاون سابق رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت شبکه تونلی گسترده حماس، در صورتی که نیروهای اسرائیل وارد آنها شوند برایشان در حکم «تله مرگ» خواهد بود.

 

حماس از دو دهه پیش اقدام به ایجاد این شبکه تونلی زیرزمینی کرده تا بتواند کالاهای لازم را وارد این منطقه محاصره‌شده کند.

 

گولان در مصاحبه‌ای با رادیو ارتش اسرائیل گفت: «لحظه‌ای که به این تونل‌ها برسیم آنها به یک تله مرگ تبدیل خواهند شد. کار عاقلانه این است که وارد آنها شویم و مسدودشان کنیم یا اینکه دود به داخل آنها بفرستیم تا دشمن از آنها خارج شود و به آنها صدمه بزنیم.»

 

ارتش رژیم صهیونیستی صبح روز پنجشنبه فیلمی را منتشر کرد که ظاهراً نظامیان این رژیم را در حال نبرد خیابانی نشان می‌دهد. در این فیلم، تانک‌های رژیم در حال شلیک در داخل مراکز شهری هستند و نظامیان صهیونیست نیز در حال تبادل آتش با نیروهای حماس هستند.

 

رسانه‌های صهیونیستی مدعی شده‌اند نظامیان اسرائیلی در مکانی نامعلوم با یک یگان نیروهای ویژه حماس درگیر شده و هدف حملات خمپاره‌ای و توپخانه‌ای قرار گرفته‌اند. رژیم صهیونیستی هنوز شمار تلفات خود در این درگیری‌ها را اعلام نکرده نکرده است.

 

برخی گزارش‌ها حاکی است «سلمان هبکا»، یکی از نظامیان بلندپایه رژیم صهیونیستی در جریان درگیری‌ها در غزه کشته شده است.

 

با وجود این، یک سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه مدعی شد که عملیات زمینی اسرائیل در غزه طبق برنامه‌ریزی‌ها پیش می‌رود.

 

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت: «سربازان اسرائیلی به سرنگون کردن خطوط دفاعی حماس در شمال غزه و تصرف مناطق مرکزی ادامه می‌دهند. ما طبق اهداف و برنامه‌هایی که برای خودمان مشخص کرده‌ایم پیش می‌رویم.»

 

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا هم روز یکشنبه گفته بود حمله زمینی به غزه به دلیل تونل‌هایی که حماس ایجاد کرده بسیار سخت خواهد بود.

 

ساعاتی قبل‌تر، سرایا القدس –شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین- خبر داد که یک گروه از نیروهای پیاده ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال غرب غزه، در کمین خود گرفتار کرده است.

 

این جنبش فلسطینی خبر داد که این درگیری، منجر به کشته و زخمی شدن چند نظامی صهیونیست شده است.

 

به گزارش خبرگزاری شهاب، گردانهای القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- هم خبر داد که یک گروه از نظامیان اسرائیلی را در منطقه «جحر الدیک» در غزه، با آر.پی.جی هدف قرار داده‌اند.

 

شبکه المیادین لبنان، امروز در بیست‌وهفتمین روز عملیات طوفان‌الاقصی، به نقل از یک منبع آگاه در مقاومت فلسطین در غزه جدیدترین اوضاع میدانی و رویارویی زمینی مقاومت با سربازان اشغالگر که تاکنون موفقیت‌آمیز بوده را تشریح کرد.

 

این منبع آگاه مقاومت فلسطین افزود: «حرکت نیروهای اسرائیلی در شمال غزه، حکایت از تلاش‌های متعدد برای پیشروی در زمین در چند محور است. اشغالگران در حال پیشروی از سمت شهرک سدیروت هستند و سعی دارند بیت حانون را از ورودی جنوبی آن محاصره کنند و آن را از مناطق شمال نوار جدا کنند. جبهه زمینی در شمال غرب نوار غزه به شدت داغ است. اشغالگران همچنین تلاش دارند تا به سوی مناطق شمالی از اردوگاه "الشاطئ" در منطقه الکرامه پیشروی کنند».

 

وی افزود: اما ما تاکید می‌کنیم که مقاومت تا به این لحظه، مانع پیشروی نظامیان صهیونیست در تمامی محورها شده است. نیروهای اشغالگر تلاش کردند تا در امتداد جاده دریایی مشرف به اردوگاه الشاطئ پیشروی کرده‌اند زیرا سمت راست و عقب خود را ایمن کرده‌اند و به همین دلیل فرصت مانور در این بخش را دارند. مقاومت نیز از این نقشه و مانورهای اسرائیل آگاه شد و نیروهای خود را برای مقابله با نیروهای اشغالگر بسیج کرد. درگیری نیروهای مقاومت با سربازان اشغالگر در نزدیکی این جاده حیاتی، خسارات زیادی به اشغالگران وارد کرد»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار